Jonas Nilsson
Jonas Nilsson Ordförande och Tigerhead
Jonas Nilsson är CEO, CFO, VD och R&D i Scandinavian Arctic Tigers (SAT). På den posten har han suttit sedan klubben bildades 2009. Hans uppgifter inkluderar bland annat att organisera supporterresor till Hull och andra resmål i England om nu The Tigers skulle spela på bortaplan, likaså håller han i laguttagningen gällande Supportercupen som spelas varje år i Norge. Övriga uppgifter har vi ingen aning om, men dyr i drift är han i alla fall.

Anders Hagberg
Anders Hagberg Vice Ordförande och Eye Of The Tiger
Anders Hagberg arbetar som Vice President, Junior Executive Operator och Strategist Analyst Supervisor inom SAT. Hemmahörande i Norge med allt vad det innebär. Ansvarar mestadels för nyhetsflödet inom klubben och logistiken när det gäller ölintaget på supporterresorna. På fritiden jobbar han inom hälsokostbranschen.

Margareth Danielsen
Margareth Danielsen Kassörska och ekonomiansvarig
Margareth Danielsen håller hårt i pengarna i sin roll som Senior Economist Executive Supervisor of Regional Sales for Corporate Investments. Hennes arbetsuppgifter innefattar stenkoll på cashen som går in och ut genom klubbkassan som för det mesta är tom. Kontakter hålls veckovis med Familejen Allam om nya medel, men än så länge har samtalen strandat.

Bård Kolås
Bård Kolås Styrelsemedlem
Bård är klubbens Marketing Managing Director of Commercial Interests Abroad and Domestic. Vad detta betyder är egentligen oklart, men hans huvuduppgift är att få nya medlemmar till klubben samt att se till att Nestleder Anders Hagberg befinner sig på de flyg och tåg som ska ta honom hem eller bort. Bård uppger att han arbetar i bygg- och inredningsbranschen, men vi vill påstå att det mer handlar om placering av kuddar och doftljus hemma.